En gros

Ønsker i at forhandle øl fra Kunstbryggeriet Far & Søn eller sodavand fra Tro, Håb & Sodavand i jeres virksomhed, så kontakt os venligst for bestilling:

Kunstbryggeriet Far & Søn
Vestergade 24
5700 Svendborg

Tlf. 6070 4321
E-mail: Kunstbryggeriet@gmail.com

Kunstbryggeriet Far & Søn blev grundlagt i 2010 og har siden 2015 fungeret som professionelt bryggeri. Bryggeriets sortiment består til dels af vores faste øl, samt bryg, der kun vil blive lavet én gang. Forhør jer, hvad der er på lager udover det faste sortiment.

Fast sortiment:

Farmhouse Ale – 33cl, 7% – Fyldig madøl lavet efter gammeldags tilgang til ølbrygningen. Masser af maltsmag og med mild syrlighed fra brett bakterier.

Barley Wine – 33cl, 8% – Tør Barley Wine med mindre sødme og alkohol end normalt for stilarten. Går godt både som dessert og til desserten.

Porter – 33cl, 5,6% – Forholdsvis lav alkoholprocent i forhold til stilarten. Velhumlet og med et tørt bid. Masser rugbrød og ristet malt i smagen. Ideel til desserter.

Bieré de Garde – 33cl, 6,5% – Bondegårdsøl med masser af maltsmag, perfekt ledsager til det nordiske køkken.

Visionen for Tro, Håb & Sodavand er at skabe kvalitetssodavand til det voksne publikum. Det voksne publikum fordi Tro, Håb & Sodavands sodavand er fermenterede, og derfor indeholder op til 1% alkohol. At fermentere sodavandene skaber en blidere brus og giver et naturligt produkt. Og hos Tro, Håb & Sodavand vil vi gerne lave ægte produkter. Vi tilstræber at bruge lokale råvarer, årstidsbestemte råvarer og økologiske råvarer, hvor det er muligt.