Smagninger

Kunstbryggeriet Far & Søns smagninger er en anderledes og uformel måde at samles til en hyggelig oplevelse.

Vi har en særlig interesse i at lege med kombinationen af øl og mad. Vi vil gerne inspirere andre til at tage del i legen og derfor tilbyder vi forskellige typer smagninger, hvor vi sammensætter øllet og maden.

Brygger og indehaver Bo Rino Christiansen tegner og fortæller undervejs om øllet og fortæller om bryggeriets lidt alternative baggrundshistorie.

5 retters menu – 5 retters menu – Vi sammensætter en femretters menu, hertil serveres 5 smagsprøver af Far & Søn øl. Smagningen er en god introduktion til, hvordan man kan lege med sammensætningen af øl og mad. Pris 550,-

7 retters menu –  For jer, der vil have en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige. I kommer til at smage på 7 forskellige øl og hertil serveres en syvretters menu. I får en rundtur i vores smagsunivers og oplever hvordan vi parrer øl og mad. Pris 750,-

Vi kan naturligvis også skræddersy dit arrangement efter dine behov. Smagningerne holdes for selskaber på min. 8 personer. Vær opmærksom på at alle typer smagninger skal forudbestilles.